• Crit o confit

  Escrit per el 31 de Octubre del 2019 a les 10:45 a: General

  Reprendre un blog amb articles periòdics de vegades et fa escriure a tota castanya el dia límit en què t’has proposat publicar-los. No era el cas aquest cop, però sí que al veure que ja érem a tocar de Tots Sants se’ns en ha anat la castanya i hem pensat fer un clam a favor de la Castanyada aprofitant per difondre’n frases fetes, que de les frases que fan por ja se n’ocupa el Halloween.

  Ja veieu que és un article que ens treu les castanyes del foc, però ens obliga a constatar que intercalar frases fetes en les converses és una pràctica cada cop menys freqüent si no és que tens més de 60 castanyes. Els joves d’ara i els del segle passat s’assemblen com un ou a una castanya pel que fa a les seves pràctiques comunicatives. Els influenciadors no fan panellets, diríem… Però qui sap si no ens quedaríem de pasta de moniato veient les fotos que pengen els instagramers (amb l’accent a la e) i les instagrameres (desdoblem el gènere perquè vegeu que sí, que la paraula és plana en femení) envoltats de teranyines i carbasses terrorífiques.

1 comentari

 1. Teresa

  31 Oct 19
  15.12 #

  A mi se’m regira l’estómec quan veig tantes teranyines al costat dels panellets.

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>