• Com es va gestar Pim Pam Cat?

    Després de les vacances d’estiu i amb les energies renovades, la trucada d’una periodista de Ràdio 4 per fer-nos una proposta ens va posar en marxa per intentar trobar un espai en un programa de ràdio que parlés de la nostra llengua.  Després de donar-hi moltes voltes, va sorgir la idea de fer uns microespais que tractessin diferents aspectes de la llengua, que resultessin entretinguts i interessants alhora que servissin per aprendre. D’aquí en van sortir els 5 apartats que tracten qüestions com la polisèmia, l’etimologia, refranys i frases fetes, paraules que estan d’actualitat i un calaix de sastre on tot hi cap.

    Encara quedava, però, el més difícil: trobar un nom per a aquest espai de llengua. Un nom cridaner que reflectís la finalitat d’aquests microespais. Noms i voltes, més noms i més voltes… fins que algú va dir pim pam pum! Ja el teníem! Només calia adaptar-lo una miqueta i no era gaire complicat. Només hi faltava el cat.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>