• 3a temporada del Pim Pam Cat

    Aquest setembre comença una nova temporada de Pim Pam Cat… i ja en van tres! L’espai de llengua de Ràdio 4 que elaborem des del Centre de Normalització Lingüística de Girona es continua emetent cada dia, de dilluns a divendres, dins el programa Entre Hores, presentat per Rosa de Diego i Paola Callieri. Cada dia descobrirem el significat d’un refrany o una frase feta, l’origen d’un mot, els diferents significats d’una mateixa paraula, quines paraules estan d’actualitat i altres aspectes relacionats amb la llengua.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>