• U4. Accions quotidianes – Què fas cada dia?

    Hola, alumnes!

    Aprenem a explicar quines activitats quotidianes fem durant el dia. Per fer-ho, utilitzem expressions que ens indiquen el temps dedicat a fer aquestes activitats.

    Això és el que faig jo habitualment:

    Cada dia em llevo a dos quarts de nou del matí (8.30 h). Em dutxo, m’asseco els cabells, em pentino, em vesteixo, esmorzo i em rento les dents. Al matí, estudio, faig traduccions, vaig a fer alguns encàrrecs o vaig a comprar. Dino cap a les dues del migdia (14.00 h). Després, rento els plats i em rento les dents. Dilluns, dimecres i divendres, a un quart i mig de quatre de la tarda (15.22 h) agafo el tren per anar a Barcelona. Començo a treballar a dos quarts de cinc (16.30 h). Normalment, plego a tres quarts de deu de la nit (21.45 h)  i agafo el tren a dos quarts d’onze (22.30 h). Arribo a casa cap a tres quarts de dotze (23.45 h), sopo, miro la televisió, navego per Internet i cap a dos quarts d’una o la una de la matinada (00.30-01.00 h)  me’n vaig a dormir. Sempre em rento les dents abans de ficar-me al llit. De vegades, abans de dormir, llegeixo una estona. Sovint escolto la ràdio durant el dia, mentre cuino, rento els plats o netejo la casa. Dimarts i dijous al matí, vaig a la piscina. A la tarda, aprofito per estudiar. Estudio medicina xinesa.

     

    I vosaltres, què feu?

    Print Friendly, PDF & Email
  1. simon

    30 jul. 12
    22:17 #

    bona nit nuria…. no pude venir per que llegue mol de tard del treball……ancara no puc trovar el tema seguent del dimarts ho sent molt

    1. nolivella

      31 jul. 12
      9:44 #

      Hola, Simon!

      Pots aprofitar i escriure què fas cada dia, oi?

      Gràcies!

  2. Milos

    20 abr. 13
    22:57 #

    Fantastic Núria!!!

    11/10

  3. Hanae Azguet

    22 abr. 13
    12:45 #

    Hola Nuria .on és la mentida???? 😉 estudiar medicina xinesa????

    1. nolivella

      22 abr. 13
      12:51 #

      Hola, Hanae!! M’he oblidat de posar una mentida! Tot el que hi ha és veritat!! Vosaltres no us oblideu de la mentida!!!

      1. hanae

        22 abr. 13
        15:07 #

        el meu hi ha una una però crec que ningú la pot descubrir 😉

        1. nolivella

          22 abr. 13
          17:56 #

          Hanae, et felicito!! Molt bona redacció!! I no tinc ni idea de quina és la mentida!! He marcat alguns petits errors. Enhorabona!! 🙂

  4. hanae

    22 abr. 13
    14:59 #

    Cada dia em llevo a dos quarts de deu del matí (9h30,mn) ,em rento la cara i les dents ,mentre esmorzo amb el meu marit ,mirem les notíCIes a la televisió, a dos quarts de dotze (11h30mn), faig les feines de casa ,em dutxo i sovint vaig a comprar al supermercat,torno i preparo el dinar, a tres quarts i cinc de sis (5h55mn) dino , despres rento els plats i em rento les dents .De vegades dormo una estona després de dinar. DILLUNS,DIMECRES i DIVENDRES, a dos quarts de set de la tarda(18h30mn) agafo el metro per anar a l’escola, comenÇo a estudiar a les set de la tarda(19h00mn) torno a casa meva a un quart menys cinc de onze (22h20mn), preparo el sopar i mentre espero el meu marit que torna de la feina ,miro la televisió i navEguo per internet ,quan arriba a casa sopem i van parlar parlem una mica,sempre sortim a passejar ,normalment me´n vaig a dormir a la una de la nit(01h00mn).EL DIMARTS,DIJOUS i EL CAP DE SEMANA surto a la tarda a conèixer Barcelona.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes