• B3 – Últim dia… Videoclip «La professora de català»

    Benvolguts i benvolgudes alumnes,

    Primer de tot, us vull felicitar perquè, en general, els exàmens van anar molt bé! Avui a la tarda els mirarem i després farem festeta!

    A banda, volia compartir amb vosaltres el videoclip d’un alumne de català que ha fet una cançó molt graciosa per a la seva professora de català. Jo no el conec, però he rigut molt!!

    El podeu veure a si cliqueu la imatge:

    maxresdefault

    A més, ha fet un album amb nou cançons en català, amb el títol L’home alt i la professora da català. És el regal perfecte per a totes les professores de català! Es pot escoltar a Spotify (busqueu «La professora de català») o comprar en mp3 de iTunes i de Amazon.com (http://www.amazon.com/home-alt-professora-catal%C3%A0/dp/B00DY4QPU8/ref=sr_shvl_album_1?ie=UTF8&qid=1374446839&sr=301-1). Però també es pot comprar un disc físic directament (www.ingmar.es).

    Espero que us agradi!!

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Alberto García

    30 jul. 13
    16:51 #

    “… la cama és la pierna pèro jo penso en el llit…” Jajajajaj. Boníssima la cançó!!! Jajajaaj 😉

  2. Karem

    31 jul. 13
    16:33 #

    Jajajajaja molt bona la cançó les professoras de català aixequen passions jajajajaja!!! Aqui es deixo el video que vaig prometre ahir espero que li agradi a tothom http://youtu.be/0LGxFadjgV0 això va ser a la meva ciutat en un concert de música alternatives i jo vaig colaborar amb aquesta agrupació fa una mica més de 1 any 🙂

  3. nolivella

    31 jul. 13
    21:31 #

    Nenaaaaaa!!! Ets una diva!!!!!!!!!!! Quin art que tens!! Segur que més d’un bavejaaaa!!!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes