• Juan Manuel

  MANS

  És un jove d’aire distingit, no és gaire alt, però la seva aparença general denota que prové d’una família benestant. Vesteix de manera elegant, neta i polida, es nota que els seus vestits són fets a mida i amb bon gust.

  Les faccions d’en Juan Manuel ens deixen endevinar d’on prové: d’ Amèrica del sud. La seva pell té un color bru groguenc, la cara i els llavis són més aviat molsuts i el cabell és negre i arrissat, però el que més li destaca són els grans ulls negres, carregats d’expressió i vivacitat.

  Té un caràcter afable, afectuós i desprès. Quan es fa amic d’alguna persona, ho entrega tot fins a l’últim extrem i encara que en algunes ocasions sembla que sigui una mica aprofitat i murri, ho fa sense cap malícia. Simplement entabana a algunes persones per viure una mica millor, però mai les deixa a l’estacada.

  També disposa d’una gran cultura i li agrada visitar llocs on es pugui aprendre, com museus, òpera, conferències, concerts de música clàssica, … Té una gran inquietud per conèixer llocs on es pugui relacionar amb persones il·lustrades. També cal destacar que és metge i això li fa tenir una gran sensibilitat envers els altres. Això és veu molt bé en la seva actitud entregada. Sempre s’ha portat extraordinàriament amb el fill del sastre. Tot i que és un deficient mental, l’ajuda a valer-se per si mateix, li dóna confiança i afecte a bots i barrals, també mentalitza els pares que no és cap vergonya tenir un fill amb aquesta malaltia, sinó que al contrari, són persones molt receptives i que poden donar molt amor.

  Pel que fa a l’amor, quan és de debò es lliura fins a les últimes conseqüències. Mentrestant té alguns jocs amorosos o més aviat podríem dir merament sexuals. És fidel en cos i ànima. Des que s’enamorà de la Rosa hem observat com la idealitza de tal manera que quan el rebutja perd el sentit de la seva vida, renuncia a qualsevol plaer i perd el sentit de la seva existència.

  Pilar López

Cap comentari

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>