• Què llegim?

  Benvingudes i benvinguts al bloc Què llegim?, del CNL Roses.

  Tinc confiança en la lletra. Qualsevol paraula escrita, bé siga per se , bé siga a contrario sensu , acaba sempre per ser revolucionària. Tot és qüestió de saber llegir (Joan Fuster)

  Què llegim? vol ser un espai a l’entorn dels llibres i de la lectura. Volem fer-nos i que ens feu recomanacions… que opineu sobre les lectures… que us esplaieu escrivint sobre els personatges, el tema, la trama, l’autor….

  Llegir no és fugir. Encara que hi haja molts que no cerquen en la literatura sinó el succedani honorable d’un estupefaent, llegir és tot el contrari d’embriagar-se o d’ensopir-se. Es llegeix per comprendre’s un mateix, per comprendre els altres, per comprendre el nostre temps, i fins i tot per comprendre el passat, el qual és, també, passat nostre. (Joan Fuster)

  Emprenem, doncs, amb il·lusió aquest bloc. Emprenem el viatge amb la seguretat absoluta que la importància no és arribar a Ítaca… allò que és realment important és l’aventura, és el camí…

  El que realment importa és el viatge. Ens hi acompanyeu?

  Què llegim? és un espai per opinar, recomanar, informar sobre llibres i lectures.
  Envieu els vostres escrits a jmarfany@cpnl.cat i us els publicarem.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>