• La planificació d’un text

  Ahir a classe vam practicar la planificació d’un text abans de redactar-lo. En primer lloc van planificar la salutació i dintre les diferents possibilitats, cada grup vau triar la que vau pensar que era la més adequada segons uns motius que vau exposar a classe.

  img_20160922_193923

  Després vam acordar el contingut del text, per tal que la informació estigués ordenada d’una manera lògica, clara i directa. Quan us ho vaig explicar, tothom ho va entendre a la primera, però recordeu que a l’hora de la pràctica hi va haver una feinada, perquè no fèieu cas del guió pactat. Anàveu a la vostra!

  img_20160922_200237

  També us vaig donar una sèrie d’expressions que us ajudaven a redactar cadascun dels continguts de la nota.

  img_20160922_210226

  En definitiva, abans de redactar cal planificar. Que no se us oblidi!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat