• Publiquem la nota (29/09/2016)

  maletaDemà dijous farem una classe de pràctica ortogràfica abans del test de dimarts 4 d’octubre, en què us faré un exercici de separar en síl·labes i torbar la síl·laba tònica i un altra en què haureu de completar paraules amb A o E.

  Finalment també publicareu la nota definitiva al tauler de la classe perquè la vegin tots els alumnes del CNL. Demà serà el dia definitiu. Porteu-la ja a punt, amb bona lletra i amb les mínimes faltes d’ortografia que pugueu.

  Abans d’acabar la classe us explicaré en què consistirà la unitat 2, que ja la tinc a punt. Ja us avanço que parlarem de viatges!

  Fins demà.

 1. Enrique

  28 Set 16
  16:28 #

  Espero que tinguem un bon viatge.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G la dièresi lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocal neutra voluntariat