• Publiquem la nota (29/09/2016)

  maletaDemà dijous farem una classe de pràctica ortogràfica abans del test de dimarts 4 d’octubre, en què us faré un exercici de separar en síl·labes i torbar la síl·laba tònica i un altra en què haureu de completar paraules amb A o E.

  Finalment també publicareu la nota definitiva al tauler de la classe perquè la vegin tots els alumnes del CNL. Demà serà el dia definitiu. Porteu-la ja a punt, amb bona lletra i amb les mínimes faltes d’ortografia que pugueu.

  Abans d’acabar la classe us explicaré en què consistirà la unitat 2, que ja la tinc a punt. Ja us avanço que parlarem de viatges!

  Fins demà.

 1. Enrique

  28 set. 16
  16:28 #

  Espero que tinguem un bon viatge.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat