1. Enrique

  03 oct. 16
  21:20 #

  Xavi, si us plau, recorda de fer al sorteig de les entrades per anar a veure les pel.lícules infantils al cine. Gràcies. 😉

 2. Xavier Abelló Vilella

  04 oct. 16
  10:13 #

  Enrique,

  Jo no he de fer cap sorteig, si et refereixes a les entrades del cinema Rambla de Cambrils. Sou vosaltres que heu d’enviar un missatge i entrareu al sorteig. Sobre el cinema Palace, encara no he rebut instruccions en aquest sentit. No patiu que quan les rebi, faré un magnífic sorteig entre tots vosaltres.

  Xavier

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat