• Cridar l’atenció (04/10/2016)

  Lonely girl with suitcase at country road dreaming about travel.Demà dimarts, setena classe del curs, ens posarem de ple a redactar l’avís sobre el vostre viatge, que ha de captar l’atenció dels altres companys i companyes de classe per tal que s’hi apuntin. Per fer-ho, aprendrem a seleccionar la informació més original, més atractiva i més interessant. Recordeu, en aquest sentit, que cadascú del grup ha de portar dos motius pels quals recomanaria el viatge que vau escollir a l’última classe.

  A la segona part de la classe aprendrem a fer servir el punt i seguit.

  La classe s’acabarà amb un magnífic test sobre síl·labes, síl·labes tòniques i A i E.

  Fins demà.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat