• Comencem la unitat 3 (20/10/2016)

  92_gastronomia_espana_timg0095-jpg_1306973099Comencem la unitat 3, ara que estem, exactament, a la meitat de curs. Aquesta unitat anirà sobre gastronomia i cultura, dos temes que poden ser molt interessants. En concret, vosaltres haureu d’elaborar un missatge de veu més o menys breu, en què recomaneu plats o bé espectacles culturals a la resta de la classe. Els grups 3 i 4 s’ocuparan de recomanar espectacles i l’1 i el 2 farà recomanacions gastronòmiques. Ho anirem treballant a poc a poc.

  Recordeu que demà fem el test gramatical de la unitat 2, en què hi haurà les preguntes següents:

  1. Posar O o U en 10 paraules
  2. Fer el plural de 10 paraules
  3. Posar EL, LA, ELS o LES davant de 10 paraules.

  També farem el rodolí de la vinyeta de Ramon Llull que ens han assignat (vingueu inspirats!) i continuarem treballant l’accentuació.

  Per dimarts vinent haureu de fer els deures següents: a les pàgines 10 i 11 del quadernet feu els exercicis 1, 2, 3 i 4 del capítol sobre “determinants”.

  Fins demà.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat