• Què és una intervenció oral?

  img_20161103_203727

  Una persona fa una intervenció oral quan durant un temps determinat (45 segons en el nostre cas) s’adreça a una audiència real o virtual que escolta sense interrompre-la. Les intervencions orals es fan per informar, opinar, explicar, suggerir, proposar… Una intervenció oral no pot se mai llegida, per la qual cosa cal preparar-la abans molt bé. És el que farem el proper dia a classe. Recordeu de buscar informació sobre el tema gastronòmic o cultural que hàgiu escollit.

  Bon cap de setmana.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat