• Música clàssica al Teatre Fortuny amb l’Associació de Concerts de Reus

    L’última activitat de l’any serà la possibilitat d’assistir el divendres 2 de desembre, a les 21 h, a un concert de música clàssica al Teatre Fortuny. L’organitza l’Associació de Concerts de Reus, que col·labora amb el Voluntariat. Es tracta d’un concert simfònic, amb el qual aquesta entitat celebra el seu 95è aniversari. El concerta anirà a càrrec de l’Orquestra de l’Associació de Concerts de Reus.

    Els alumnes i voluntaris poden agafar com a màxim dues invitacions a partir d’aquest divendres dia 18 de novembre. Són a Secretaria.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat