• El correu electrònic

  El correu electrònic és un dels textos moderns que combina característiques d’eina informàtica amb la redacció de missatges, notes i cartes tradicionals. A la pissarra de dalt podeu veure a la part superior les característiques tècniques del text i a la part inferior, la manera com cal redactar el missatge, que ha de ser curt, directe, impactant, de manera fragmentada i amb disseny gràfic.

  Aquí teniu els objectius que ens vam proposar ahir a classe a l’hora de redactar el correu electrònic. Volem convèncer l’Ester, volem que es gasti els diners amb la nostra sèrie o pel·lícula, volem que li agradi la nostra proposta, volem captar-li l’atenció i, finalment, volem que no s’espanti de la nostra ortografia.

  Recordeu que per dimarts heu de documentar-vos sobre la vostra sèrie o pel·lícula i buscar un motiu per què s’hauria de traduir la vostra i no cap altra de les proposades.

  Per redactar el correu electrònic us he posat dues condicions, que són aquestes que apareixen en aquesta pissarra.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocal neutra voluntariat