• Fem l’examen de la unitat 2 (21/02/2017)

  Demà dimarts serà l’última classe de la unitat 2 i, com ja us vaig dir, aquest cop farem un examen d’aquells amb cara i ulls. En primer lloc haureu de redactar un correu electrònic sobre un tema que us diré a classe i, després, haureu de resoldre un test de dues preguntes: una sobre accents i l’altra sobre els pronoms EN i HI. Veniu ben preparats.

  Un cop fet el test, començarem la unitat 3, que tractarà sobre la política. Us l’explico demà a classe a veure què us sembla.

  Fins demà.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat