• Assagem (02/05/2017)

  Com que dilluns es festa, publico avui la classe de dimarts 2 de maig, ja que aquest dia jo seré a Barcelona a un curs de formació i no arribaré a Reus fins a l’hora de la classe.

  Com ja us he dit, heu de portar l’esquema a punt perquè durant la classe assajarem per tal d’estar ben preparats per al dijous, en què farem el gran debat. També corregirem el nou full de verbs i iniciarem un nou tema gramatical: els substantius i els adjectius. Podeu començar a fer els exercicis 1 i 2 de la pàgina 73 del llibre de text.

  Fins dimarts!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat