• Voleu visitar la Casa Navàs?

    Com us vaig comentar, la setmana vaig aturar-me a l’Oficina Municipal de Turisme a demanar informació sobre el Modernisme a Reus, que és el tema que hem de tractar a la unitat 3. La persona que hi treballa em va proposar una visita guiada per a vosaltres a la Casa Navàs, cosa que em va semblar una idea excel·lent, però em va demanar que havíem de presentar una sol·licitud per demanar-ho, en què havíem d’exposar els motius pels quals voldríem fer la visita.

    Si us plau, aquest cap de setmana busqueu com es redacta aquest text. Porteu-ne models a classe perquè els comentarem.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat