• Demà dimarts, s’atura la classe (03/10/2017)

  Soc una persona dialogant i m’ha agradat sempre escoltar les opinions de les persones, encara que no les comparteixi. Si escoltes una persona atentament i et poses a la seva pell, al final pots arribar a entendre per què opina d’aquella manera i per què fa determinades actuacions. És llavors quan t’adones que pots començar a interactuar-hi per trobar punts d’entesa malgrat la distància que potser ens separa.

  Quan el diàleg se substitueix pels cops de porra, per pilotes de goma, vexacions i garrotades, aleshores sento tanta repulsa, tant de fàstic que tinc vergonya de pertànyer a un estat que tracta la meva gent, la que convisc cada dia, d’aquesta manera, parli la llengua que parli i opini el que opini sobre el futur del país. Demà no faré classe, i us animo a dedicar l’estona de classe que tant m’agrada compartir amb vosaltres a protestar per repressió policial indiscriminada contra la gent del nostre poble.

  I aquí teniu dos paràgrafs ben construïts. Espero que us agradi la manera com els he redactat, si no compartiu el que hi dic.

  Xavier

   

 1. Manuel Vilella

  02 oct. 17
  14:37 #

  Bona tarda Xavier, les accions violentes no són amics de les paraules i tampoc de la pau, jo comparteixo què el diàleg és molt important per la convivència.

  Demà a la tarda el dedicaré per estudiar, ens veiem el dijous.

 2. Mercè

  02 oct. 17
  20:00 #

  Xavier,
  I estic completament d’acord.
  Gràcies !

 3. Jordi

  04 oct. 17
  11:22 #

  Hola,

  Després de les multitudinàries concentracions en rebuig de la violència utilitzada per evitar les votacions del passat Diumenge 1 d’Octubre, crec que ja va sent hora de trobar alguna solució. De bén segur no serà fàcil i menys després de tots els incidents que hem vist aquests dies. És clar que la solució passa per dialogar, encara que no sé si en sabran o el que és pitjor, si voldran.

  Fins Dijous.
  Jordi

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat