• ESMORZAR AMB PRODUCTES DE TEMPORADA

  Per tal que poguem planificar i comprar els aliments de temporada correctament, cal saber quins productes podem trobar en cada estació de l’any. Una bona manera per aconseguir-ho seria fent una visita als mercats i botigues de la nostra ciutat, Així doncs, un cop coneguem els productes de temporada serem capaços de preparar-nos l’àpat més adient per cada moment del dia. 

  Quant a l’esmorzar, aquest ha de ser un dels àpats més importants del dia malgrat les presses habituals de cada matí. En aquest sentit un esmorzar complet i saludable hauria de ser ric en hidrats de carboni, fibra, vitamines i minerals. Per tant, conèixer i combinar adequadament aquests productes ens aportarà l’energia necessària per afrontar el dia que acabem de començar.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat