• MENJAR i EDUCAR

    Pel que fa a l’hàbit de mastegar a poc a poc s’ha de fer constar des de petits. En aquest sentit el nen a d’aprendre a gaudir del moment de l’àpat, menjan de manera tranquil·la. Per tant, després a casa els pares a l’hora de dinar, es conveniem que facilitim que els àpats siguin estones agradables per parlar amb el nen relaxadament, evitar tenir la televisió o la ràdio enceses, els mòbils, etc.  

    Amb tot això tant els adults com els nens tindràn un aprenetatge que comença desde l’infància, en quant a menjar de manera més lenta, mastegant bé, sense pressa i asseguts a la taula. Es a dir que els nens aprenen a menjar imitant als grans. A la fi d’aconseguir un bon creixement amb una conducta adequada, pot reduir el risc de patir sobrepès i obesitat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat