• La millor cuina variada, sana i econòmica!

  Per tal d’ensenyar als nens/es a menjar, organitzaríem un taller. Per fer-lo buscaríem la possibilitat de posar-nos en contacte amb alguns dels cuiners catalans de gran renom, que han participat en l’elaboració d’un receptari d’àpats saludables a menys 1 Euro del projecte que hi ha en llegat la Creu Roja. El trobareu a l’enllaç que hi ha al final d’aquesta entrada. A més a més, hi trobareu un vídeo molt interessant, on ús explica com podeu menjar bé, bo i barat. També ús explica algun truc per fer la compra el més econòmic possible. Segur que aquest taller podria ser molt amè, divertit i interessant. Si voleu passar una bona estona i al mateix temps aprendre a cuinar de manera variada, sana i econòmica, apunteu-vos!

   

  Pel que fa a aquest taller, els cuiners, ús podrien ensenyar a fer plats sans, naturals, variats, bons, econòmics i sobretot atractius per als vostres fills/es. També ús ensenyarien alguns consells pràctics i instruccions. A més a més aprendríeu normes bàsiques d’higiene. Cuinaríeu amb productes bons i barats, com verdures, cereals, llegums, carns, ous, peixos, fruites i conserves, Els cuiners resoldrien els vostres dubtes. Així doncs, si voleu començar a donar-li un cop d’ull al receptari abans d’apuntar-vos al taller, us ho podeu descarregar i si no ús interessa descarregar-lo, també el podeu veure en línia. Per tant si esteu interessats a apuntar-vos, només caldrà que ús poseu en contacte amb nosaltres, per mitjà d’aquest blog.

   

  http://www.creuroja.org/AP/cm/4882P235L8/La-Creu-Roja-presenta-un-receptari-d-apats-saludables-a-menys-d-1–de-cuiners-catalans-de-gran-renom.aspx

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocal neutra voluntariat