• Publiquem l’entrada del blog (17/10/2017)

  Recordeu que podeu enviar-me l’entrada al blog per correu electrònic a l’adreça xabello@cpnl.cat. Com haureu pogut veure ja he començat a publicar textos, que enllaçaré amb la pàgina web del col·legi Prat de la Riba un cop tingui el de tothom. Si us plau, envieu-me els textos en format text, no en pdf.

  A la classe de demà, dimarts 17, acabarem la unitat 1 fent tots els exercicis d’accentuació i dièresi que ens queden. Dijous vinent, dia 19, farem un petit test d’aquest tema i si tot va com ho tinc previst, el dia 24 ja tindreu el primer informe amb les notes de la unitat 1.

  Aquest dijous començarem la unitat 2, en què farem una presentació sobre esports adaptats. Aneu recollint informació sobre el tema.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat