• El berenar i el sopar són àpats importants per acabar bé el dia

    Pel que fa al berenar, aquest no ha de ser abundant, ha de ser lleuger per arribar a l’hora de sopar sense massa gana. Per aconseguir que sigui atractiu pels infants, que els hi agrada molt el dolç, ens podem decantar per fruita del temps o compota, mai pastisseria industrial, que no és gens saludable. Així doncs, el berenar ha de ser nutritiu, saludable i en poca quantitat, per arribar bé a l’hora de sopar.

    Per tal de fer la digestió, s’ha de sopar aviat, almenys entre uns 60 i 90 minuts abans d’anar a dormir i pel que fa als ingredients, els experts recomanen, que afavoreixin una bona digestió. En aquest sentit, cal que el menú inclogui verdura cuita de temporada i al vapor, que els proporcionarà una important font de vitamines, també ha d’incloure cereals integrals, peix o ous, i fruita seca. Cal, doncs, que el sopar sigui relaxat, hem de menjar tranquils, asseguts a taula, sense televisió, ni altres distraccions i sobretot en família.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat