• SI DORM MALAMENT, POTSER SOPA MALAMENT!

    Per tal d’evitar que els sopars dels nostres fills i filles hagin de ser copiosos s’ha de donar molta importància al seu berenar. En aquest sentit, hem de tindre en compte que el nen consumeix molta energia a la tarda i necessita un berenar equilibrat i complet. Cal, doncs, un bon berenar que hauria d’incloure un cereal, un làctic i una fruita per no arribar al sopar morts de gana; evitant així un últim àpat copiós que ja no cremaran.

    No obstant això, el sopar, encara que no copiós, a de ser saludable. Per aconseguir-ho, afegirem aquells grups d’aliments que no hi hagin consumit al llarg del dia. Per tant, anirem variant el sopar en funció de la resta d’àpats diaris, evitant coccions amb molt greix per facilitat la seva digestió i que el nen pugui dormir millor. En aquest sentit, us recomano el següent enllaç on podreu aprofundir més sobre el tema: paresinens.cat/familia-jp/5-consells-assegurar-sopar-saludable/

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat