• L’ESMORZAR QUE NO FALTI MAI !

    Per tal de que els nostres petits s’alimentin de manera sana, equilibrada i amena, hem de planificar i elaborar  molt acuradament els àpats. En aquest sentit , considerem que han de menjar de “tots” els grups d’aliments, reduint una mica el consum d’aliments amb gran contingut de greixos i introduint diàriament fruita, verdura i cereals integrals. Per aconseguir-ho tenim un ampli ventall de productes de temporada, trobant-los tan en establiments especialitzats , mercats i també en grans superfícies a un preu molt raonable.  Així dons, seguint aquestes pautes aconseguirem preparar uns menús variats econòmics i llaminers per la mainada.

    Pel  que fa a la importància dels àpats, creiem que el que hem de prioritzar es l’esmorzar perquè els hi doni  la força i energia que necessiten  per desenvolupar les tasques diàries, tant físiques com mentals. Així dons, prepararem un bon esmorzar, que sigui visualment atractiu, els nens al mati son mandrosos per menjar, i  triarem aliments calòrics i energètics com,  fruita, cereals, productes d’origen animal rics amb proteïnes i fruits secs. Per tant , una vegada enllestit i digerit aquest suculent i equilibrat àpat, ja tenim als nostres nens a punt d’encetar un  nou dia amb energia i vitalitat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat