• Menjar sa i variat també pot ser divertit

    Pel que fa a referència a la salut i alimentació dels nostres fills tot és poc. Aquest any l’.A.M.P.A (per petició de molts pares) vol organitzar, uns tallers dedicats a l’educació alimentaria. Com fer que mengin sa i variat? És un taller dedicat als nostres fills, que conjuntament amb els pares, farem unes activitats atractives i instructives, perquè els nostres fills aprenguin a menjar sa,variat i econòmic. Tot això serà amb l’ajuda i col·laboració de la nostra coneguda xef Carme Ruscalleda, que ens guiarà amb els seus coneixements.

    Per tant no només és important el contingut de l’alimentació sinó la forma de menjar i el temps que es destina al menjar. Els nens han de menjar amb els altres, conversar i saber el que mengen, han de menjar aliments de tots els grups: llet i derivats, carn, ous i peix, patates, llegums i fruita seca, verdures i hortalisses, fruites, pa, pasta, cereals, sucre i dolços. La Carme,ens ensenyarà les directrius per una educació nutricional, fonamental en les etapes de creixement i desenvolupament físic i intel·lectual. Així doncs, esperem que sigui del vostre grat i si voleu apuntar-vos, fer-ho desde la nostra web del col.legi.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat