• ARA TOCA MENJAR TARDOR

    Per tal de planificar i comprar els aliments de temporada, hem de tenir clar quins menjars s’han d’escollir, per no fer una compra abusiva i sense sentit. Per aconseguir-ho, lo primer que hem de fer, és una llista diària o setmanal dels aliments a dispensar, les diferents estacions de l’any ens ofereixen molta variació de productes, i els establiments del barri que tenim a peu de carrer ens brinden aliments adequats i necessaris per omplir la cistella. Per tant, hauríem de plantejar-nos fer una ullada a la despensa de casa abans de sortir a comprar, si no sabem de cap botiga de cara i ulls, pregunteu a la família o amics, on poden trobar establiments de confiança i venguin aliments variats, frescos i de temporada.

    Quant a els aliments calòrics i energètics, hem de fer maneres d’aconseguir una taula de les calories que aporta cada aliments i així podríem saber la quantitat de productes que hem de consumir per passar el dia. En aquest sentit, ens podem fer una idea, i escollir els aliments necessaris i adequats per un bon esmorzar amb les calories i energia suficients, a més, tots els productes s’identifiquen amb una etiqueta, on descriuen el producte i podem conèixer, comparar i valorar el valors nutricionals. Doncs, un bon àpat amb les calories energètiques adequades i variades, ens ajudarà a afrontar tots els dies del any amb les piles carregades.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat