• NO DEIXEM DE BERENAR SA

  Quant a la importancia de berenar, hem de dir que és fundamental i que els nutricionistes recomanen realitzar 5 àpats al dia incloent una “berenar” a mig dia i un altra a la tarda i així evitarem sopàs copiosos. En aquest sentit estaria bé la incorporació de la llet, el iogurt, els formatges a l’hora de garantir que s’estan consumint las racions diàries recomenades d’aquests productes. En el cas dels nens la despesa energètica que realitzen durant la jornada escolar, fa que necessitin un complement abans del sopar, aquest moment és propici per incloure en la seva rutina alimentària els productes lactis.

   

  Per tant la ingesta d’aliments saludables durant el berenar és un hàbit necessari i evita arribar a casa amb molta gana i ansietat.  Així doncs l’ideal és que la nostra berenar es compon de fruita fresca, fruits secs sense sal, formatges frescs, iogurt, cereals, llet,… Les possibilitats són infinites i berenar és sa per a totes les edats.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat