• Planificació de la presentació oral

  Una presentació és un text oral en què mostrem, ensenyem, introduïm una persona o una cosa a un públic que la desconeix i que, per tant, té un interès en les nostres explicacions. En el nostres cas presentarem persones o coses relacionades amb els esports adaptats.

  Ahir a classe vam fer una pluja d’idees sobre què es podria presentar relacionat amb els esports adaptats. Recordeu que vam acordar de defugir eleccions com “nosaltres presentarem els esports adaptats en general o ho presentarem tot”.

  Al final cada grup va triar què presentarà:

  Per dimarts, cada grup ha de fer recerca sobre el seu tema.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat