• L’any Bertrana, el projecte de la unitat 3

  El 2017 està dedicat a homenatjar la vida i obra de Prudenci Bertrana i, per celebrar-ho, el CNL organitza una excursió a Girona, una ciutat molt lligada a aquest escriptor, pintor i periodista. La nostra missió en aquest projecte és escriure una ressenya perquè els alumnes de nivell bàsic i elemental s’animin a visitar la catedral, el context escènic de la gran novel·la Josafat. Aquesta ressenya apareixerà publicada també en un gran mural virtual que contindrà totes les aportacions de tots els alumnes del CNL a l’any Prudenci Bertrana.

  Per més informació sobre l’any Bertrana podeu consultar el web següent:

  http://anybertrana.lletrescatalanes.cat/

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat