• El mural sobre Prudenci i Aurora Bertrana

  Ja tenim enllestit el mural sobre Prudenci i Aurora Bertrana, que hem elaborat entre tot l’alumnat del CNL i que ha dissenyat de manera excel·lent la meva companya de feina Judith. Hi trobareu publicades quatre de les nostres ressenyes sobre la catedral, una per a cada grup que hi vau treballar. Veureu també la feina que han fet els altres cursos.

  Aquí teniu l’enllaç. Tarda una mica a carregar-se, però n’estic segur que us agradarà.

  https://prezi.com/p/fumicnpszvz6/

 1. consol

  05 des. 17
  16:51 #

  molt bonic!!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat