• Nou exemplar de la Falca

  En aquest enllaç trobareu el darrer número de la Falca que el CNL publica tres cops l’any i que  es distribueix per mitjà de diverses revistes locals del Baix Camp i del Priorat, a més de repartir-la entre l’alumnat, els ajuntaments, les empreses amb qui el CNL té conveni, etc. Avui a classe us en donaré un exemplar imprès.

  També podeu consultar els números anteriors al nostre web,  www.cpnl.cat/reus, dins l’apartat Publicacions.

  Us recordem que a banda d’impartir cursos, el CNL treballa per promoure l’ús del català en diversos àmbits (restauració, comerç, món sanitari,  immigració…) i que també té un servei de revisió de textos breus gratuït. Podeu consultar les condicions d’aquest  servei aquí.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents accents diacrítics accentuació activitat activitats agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G la dièresi lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació preposicions presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes ser sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocal neutra voluntariat