• Tota la llum del món a un sol clic

  Si només feu fotografies amb el mòbil i poseu l’ull a l’espiera d’aquesta càmera, veureu com els objectes, els colors i les formes comencen a convertir-se en imatge fotogràfica. És com tenir a les mans aquell objecte que us ajudarà a immortalitzar aquells instants de vida que no es poden deixar perdre. Sense cap lloc a dubtes, amb aquesta càmera esdevindreu aquell fotògraf que sempre heu volgut ser d’una manera molt fàcil i senzilla, sense grans coneixements tècnics. Ho teniu només a un sol clic de l’objectiu.

   

  La Canon EOS 1300D és, evidentment, una càmera per a principiants, però no per això hi trobareu a faltar cap de les característiques de les càmeres més complexes. A més, és fàcil de manejar i molt lleugera, cosa que la converteixen en la càmera per excel·lència dels principiants amb aspiracions a convertir-se en fotògrafs aficionats. Per tant, si voleu començar a fotografiar amb qualitat, la Canon EOS 1300D és l’aparell que necessiteu per captar la bellesa que els vostres ulls veuen en el món.

Cap comentari

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocal neutra voluntariat