• Revisem la ressenya (23/01/2018)

  La classe de demà dimarts servirà ja per enllestir el dossier del menú que hem de presentar a Direcció. Recordeu que heu de portar els dos paràgrafs redactats per fer-ne l’última revisió.

  També treballarem l’exercici d’imperatius i el de B/V. Si ens queda temps, ens posarem amb els pronoms febles i ho farem per mitjà de la recepta que trobareu damunt d’aquesta entrada.

  Per cert, us avanço que el test gramatical de la unitat 1 serà el dimarts 30 de gener. Dijous vinent, dia 25, enllestirem ja la unitat 1.

  Fins demà.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat