• Carta de Xavier Abelló a l’alcalde de Reus

  Senyor alcalde de Reus,

  Soc  veí del barri del Carme de Reus i us escric aquesta carta per informar-vos d’una sèrie d’actes d’incivisme amb l’objectiu que l’Ajuntament iniciï una campanya de sensibilització entre el veïnat per solucionar els problemes que tot seguit us exposaré.

  El nostre barri, com bé sabeu, està situat al centre de Reus i molts veïns i veïnes treuen a passejar el gos pel carrer, cosa que és ben comprensible si tenim en compte que les zones verdes de què disposem són bastant minses, plaça de la Patacada a banda. Ara bé, el que és intolerables és que els facin fer les necessites urinàries a les voreres, als parterres dels arbres o, fins i tot, a les façanes de les cases. És cert que moltes persones estan conscienciades de la necessitat de recollir els excrements, però no passa el mateix quan es tracta de fer esperar el gos fins al pi-pi can que hi ha a l’inici del camí de Riudoms. De veritat que hi ha hagut dies darrerament, en què no plovia gens, que alguns carrers del barri feien fàstic!

  L’altre gran problema d’incivisme que tenim són les bosses de brossa deixades fora dels contenidors, fet que ocasiona males olors i brutícia escampada. En el seu moment, l’Ajuntament ja ens va instal·lar amb molt d’encert contenidors pneumàtics per solucionar aquest problema, però molts veïns i veïnes deixen la brossa a terra malgrat que el contenidor estigui ple i el llumet vermell que ho indica estigui ben encès. Tothom sap que en aquestes ocasions els veïns han de buscar altres contenidors o llançar-la un cop el sistema automàtic hagi succionat la brossa acumulada a l’interior, però en fan cas omís deliberadament, la qual cosa perjudica seriosament els que voldríem un barri net i bonic.

  És per tot el que us acabo d’exposar que us agrairia que es repartís un fullet de sensibilització per les cases de tot el barri per solucionar aquests problemes d’incivisme dels veïns. Properament us en passaré algunes mostres perquè trieu la que us convenci més i els doneu el format corporatiu de l’Ajuntament.

  Atentament,

  Xavier Abelló Vilella

  Veí del barri del Carme de Reus

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat