• Si us plau, per les voreres, no

  D’un temps ençà observem com alguns ciclistes passen a tota velocitat per la vorera del carrer Sant Joan, la qual cosa posa en perill la seguretat viària de les persones que hi circulen, sobretot nens i gent gran. L’altre dia, per exemple, una bicicleta es va tirar al damunt d’un senyor de vuitanta anys que sortia del portal de casa seva, amb tan mala fortuna que es va trencar un braç en caure a terra. És urgent, doncs, que els ciclistes prengueu una sèrie de mesures que tot seguit us exposarem.

   

  A fi que puguem preservar la convivència entre veïns i un mitjà de transport tan desitjable com la bicicleta, caldria que, primerament, les bicicletes circuléssiu per la calçada, ja que és el lloc que us correspon segons les normes de circulació. Ara bé, si haguéssiu de pujar a la vorera en alguna ocasió, convindria que hi transitéssiu a una velocitat molt moderada i, sobretot, per la part més exterior per evitar col·lisions amb els vianants. Estem convençuts que amb aquestes dues mesures tan senzilles evitarem que es tornin a repetir incidents lamentables i aconseguirem que la bicicleta esdevingui el mitjà de transport per excel·lència de la ciutat.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat