• La natura en perill a col·loqui

  Demà, últim dia de classe del nivell S2, farem el gran col·loqui per presentar evidències sobre si la natura està veritablement en perill. RISK, Regeneration, La Natura es Mor i Planeta Saludable faran les seves exposicions d’1,5 minuts i la Consol, la Marta, la Mercè i la Carme aportaran evidències crítiques al que hagin exposat els grups.

  Per acabar la classe, i el curs, passarem comptes del que hem fet durant el curs i us repartiré les butlletes per inscriure-us a l’S3.

  Aquest S2 m’ha passat volant.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat