• Comencem l’S3 (12/04/2018)

  Hem arribat a l’últim graó que ens queda per assolir el cim de la suficiència en llengua catalana i per això ens cal un últim esforç, el definitiu. N’estic segur que tots esteu a punt per treballar fort i arribar-hi satisfactòriament. Com sempre, jo us hi ajudaré en tot el que pugui.

  Com veureu avui a classe serem molta gent, en aquest curs. Els que sou antics, us demano la col·laboració per incorporar l’alumnat nou, que són 7 o 8 persones. Compto amb vosaltres per acompanyar-los en la manera que tenim de treballar a l’aula.

  Avui farem la presentació del curs i el planificarem una mica. També fareu un parell d’exercicis d’introducció als continguts del curs.

  Fins demà dijous!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents accents diacrítics accentuació activitat activitats agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G la dièresi lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació preposicions presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes ser sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocal neutra voluntariat