• Comencem l’S3 (12/04/2018)

  Hem arribat a l’últim graó que ens queda per assolir el cim de la suficiència en llengua catalana i per això ens cal un últim esforç, el definitiu. N’estic segur que tots esteu a punt per treballar fort i arribar-hi satisfactòriament. Com sempre, jo us hi ajudaré en tot el que pugui.

  Com veureu avui a classe serem molta gent, en aquest curs. Els que sou antics, us demano la col·laboració per incorporar l’alumnat nou, que són 7 o 8 persones. Compto amb vosaltres per acompanyar-los en la manera que tenim de treballar a l’aula.

  Avui farem la presentació del curs i el planificarem una mica. També fareu un parell d’exercicis d’introducció als continguts del curs.

  Fins demà dijous!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat