• Què vol dir opinar?

  Opinar vol dir situar-se A FAVOR o EN CONTRA sobre un tema determinat. També existeix una opinió NEUTRA, en què s’està a favor d’uns aspectes del tema, però en contra d’uns altres. Evidentment aquest tipus d’opinió és molt més difícil d’estructurar i de redactar perquè cal contrastar, comparar i valorar arguments.

  Durant el curs, ens anirem aproximant a la redacció de la postura neutra a mesura que augmentem la dificultat dels textos argumentatius que compondrem.

  En aquesta unitat, els grups 1 i 3 estaran en contra de l’eutanàsia; els grups 2 i 4, a favor, i el grup 5 estarà compost per metgesses i advocades que, a partir de la valoració dels arguments que recullin, decidiran si es posicionen a favor o en contra de l’eutanàsia.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocal neutra voluntariat