• Model d’examen de nivell S3

  Avui dimarts 24 parlarem a classe sobre la manera com farem l’examen oficial de nivell S3. Ja tinc una proposta pensada que us vull exposar i quan arribem a un acord, ho publicaré aquí al blog perquè tothom ho tingui present.

  També us deixo un model d’examen oficial perquè us hi aneu familiaritzant. Resoldrem aquest examen a la part final del curs.

  Alerta, nosaltres farem l’examen titulat Suficiència 3 (C1) Versió nova 2018

  Model d’examen de nivell S3

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat