• El paràgraf de la Consol

    Per més que diguin que el consumisme és necessari per cobrir necessitats, jo penso que és PERJUDICIAL perquè el que passa en realitat és que la publicitat ens enganya i crea necessitats fictícies. És una opinió generalitzada i equivocada que el consumisme es necessari per satisfer les pròpies necessitats com a éssers humans. No obstant això, estareu d’acord amb mi que el consumisme ens enganya perquè la publicitat que sempre l’acompanya ens convida a comprar coses que no necessitem. Ens fa desitjar productes que no són de mera subsistència, sinó que són veritablement un luxe i es podria viure perfectament sense ells. Per tant, com que sóc d’aquesta classe de persones que no volen deixar-se manipular ni enganyar, em posiciono en contra del consumisme, que no del consum.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
  • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
  • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe concert desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema essa estar examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G la dièresi lectura lectura en veu alta opinió paràgraf planificació preposicions presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes ser sol·licitud síl·laba teatre verbs vocal neutra voluntariat