• El paràgraf de la Consol

    Per més que diguin que el consumisme és necessari per cobrir necessitats, jo penso que és PERJUDICIAL perquè el que passa en realitat és que la publicitat ens enganya i crea necessitats fictícies. És una opinió generalitzada i equivocada que el consumisme es necessari per satisfer les pròpies necessitats com a éssers humans. No obstant això, estareu d’acord amb mi que el consumisme ens enganya perquè la publicitat que sempre l’acompanya ens convida a comprar coses que no necessitem. Ens fa desitjar productes que no són de mera subsistència, sinó que són veritablement un luxe i es podria viure perfectament sense ells. Per tant, com que sóc d’aquesta classe de persones que no volen deixar-se manipular ni enganyar, em posiciono en contra del consumisme, que no del consum.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat