• El paràgraf de la Marta

    Malgrat que alguns diguin que el consumisme és una forma de malbaratar, jo opino que és beneficiós per a la societat perquè és una manera de moure els diners. La majoria de la gent pensen equivocadament que consumir en excés és malgastar els recursos econòmics. No obstant això, ningú pot negar que gràcies al fet que moltes persones gasten, els diners no es queden a casa i s’ajuda que petits negocis, empreses familiars, botigues de tota la vida surtin endavant, que avui en dia cada vegada és més difícil. Per tant, pensem en tota la gent que vol omplir els seus somnis, que no és més que guanyar-se els quartos. Si us plau, ajudem a sortir de la crisi i a generar riquesa i “visca el consumisme” que, a més, és antidepressiu i aixeca l’ànim.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
  • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
  • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocabulari vocal neutra voluntariat