• El paràgraf de l’Eva

    Malgrat que el consumisme es veu com una forma de teràpia per pujar l’autoestima, penso que aquesta modalitat es pot convertir en una adició, ja que cada vegada ens ho posen més fàcil per poder fer-ho des de casa i, al meu entendre, de vegades es pot convertir en un acte patològic, que és comprar per comprar. Algunes persones afirmen equivocadament que anar de compres, i no em refereixo al consum més bàsic i necessari, afavoreix al nostre benestar psicològic. Ara bé, és evident que el nostre ritme frenètic de vida que portem i la recerca obsessiva de la felicitat completa, de vegades ens anima a fer compres de manera compulsiva de coses que si les pensem bé, no les necessitem. Per tant, cal insistir en la bona educació de les persones i un bon repàs dels nostres valors per ensenyar i aprendre a valorar les petites coses i a parar atenció en l’esforç constant del treball que hem de fer per aconseguir-les. Diuen que les comparacions són odioses, però  si comparem la recerca de la felicitat d’una persona consumista d’un país desenvolupat i una altra d’un país on no saben què és el consumisme, entenem ràpid què és la necessitat de consumir i el consumisme.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat