• El paràgraf de l’Eva

    Malgrat que el consumisme es veu com una forma de teràpia per pujar l’autoestima, penso que aquesta modalitat es pot convertir en una adició, ja que cada vegada ens ho posen més fàcil per poder fer-ho des de casa i, al meu entendre, de vegades es pot convertir en un acte patològic, que és comprar per comprar. Algunes persones afirmen equivocadament que anar de compres, i no em refereixo al consum més bàsic i necessari, afavoreix al nostre benestar psicològic. Ara bé, és evident que el nostre ritme frenètic de vida que portem i la recerca obsessiva de la felicitat completa, de vegades ens anima a fer compres de manera compulsiva de coses que si les pensem bé, no les necessitem. Per tant, cal insistir en la bona educació de les persones i un bon repàs dels nostres valors per ensenyar i aprendre a valorar les petites coses i a parar atenció en l’esforç constant del treball que hem de fer per aconseguir-les. Diuen que les comparacions són odioses, però  si comparem la recerca de la felicitat d’una persona consumista d’un país desenvolupat i una altra d’un país on no saben què és el consumisme, entenem ràpid què és la necessitat de consumir i el consumisme.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
  • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
  • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocal neutra voluntariat