• Segona provatura de la Carme F.

    Per més que per algú el consumisme sigui una forma d’oci i socialització, personalment opino que no deixa de ser un mètode per aparentar, donat que hi ha molta gent que només viu pensant en que diran els altres. De fet, tinc molts coneguts que afirmen equivocadament que qui pot adquirir tot el que vol és més feliç. A més, es ben trist veure com la majoria està fins al capdamunt de deutes, per culpa de voler semblar allò que no són. Ara bé, és de calaix que el fet de poder accedir a tot un seguit de patrimoni de luxe, per postureig, no garanteix un estat anímic de plena satisfacció. En realitat, són ben palesos els casos de gent rica i famosa que tot i disposar d’una fortuna s’ha tret la vida perquè estaven buits emocionalment. Per tant, el dispendi exagerat en béns de consum no és sinònim de plenitud personal. Ben a l’inrevés, el consumisme representa la pitjor de les addiccions del segle XXI.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
  • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
  • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G la dièresi lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocal neutra voluntariat