• Segona provatura de la Carme F.

    Per més que per algú el consumisme sigui una forma d’oci i socialització, personalment opino que no deixa de ser un mètode per aparentar, donat que hi ha molta gent que només viu pensant en que diran els altres. De fet, tinc molts coneguts que afirmen equivocadament que qui pot adquirir tot el que vol és més feliç. A més, es ben trist veure com la majoria està fins al capdamunt de deutes, per culpa de voler semblar allò que no són. Ara bé, és de calaix que el fet de poder accedir a tot un seguit de patrimoni de luxe, per postureig, no garanteix un estat anímic de plena satisfacció. En realitat, són ben palesos els casos de gent rica i famosa que tot i disposar d’una fortuna s’ha tret la vida perquè estaven buits emocionalment. Per tant, el dispendi exagerat en béns de consum no és sinònim de plenitud personal. Ben a l’inrevés, el consumisme representa la pitjor de les addiccions del segle XXI.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat