• Exemples de paràgrafs per fer propostes

  Paràgraf 1

  En l’actualitat, la tinença d’armes de foc a les llars de les persones que en tenen permís provoca tota una sèrie d’accidents domèstics atès que també hi tenen accés altres persones de la família que no saben com utilitzar-les correctament. De tots són ben coneguts els casos d’infants que malauradament han perdut la vida en disparar-se una arma de foc amb què jugaven i que no hauria hagut d’estar mai carregada. Per tant, proposaria que es creessin dependències on es poguessin dipositar les armes mentre no s’utilitzin a fi que ningú inexperimentat hi tingui accés i així evitar successos lamentables.

  Paràgraf 2

  A més, les armes de foc han estat les causants de tota una sèrie d’assassinats a diverses ciutats del país, la qual cosa ha creat alarma social i sensació aguda d’inseguretat. Si les persones que venen armes de foc i en donen els permisos haguessin tingut més en compte el perfil psicològic dels compradors, aleshores no s’haurien produït casos com els recents assassinats al Raval de Barcelona per culpa de la droga. Proposaria, doncs, que no es donin permisos d’armes a persones inestables o amb perfil psicològic violent per tal que no hàgim de viure a casa nostra el que passa sovint als Estats Units.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat