• La Mercè O. ens regala una introducció i una conclusió

  EXEMPLE D’INTRODUCCIÓ

  Amb massa freqüència ens arriben notícies d’accidents i violència als nostres carrers a causa del mal ús de les armes de foc. Davant d’aquests fets, tothom hem de treballar a fi de promoure solucions per eliminar, si més no, disminuir aquests successos que tanta inseguretat i por produeixen. A continuació us presento dues propostes de millora.

   

  EXEMPLE DE CONCLUSIÓ

  Per acabar, i tal com heu pogut comprovar en els anteriors paràgrafs, estic totalment en contra de les armes de foc si se’n fa un mal ús. Les armes de foc són molt perilloses si cauen en males mans. Això no obstant, estic convençuda que anem cap a una societat madura i responsable, en la qual el sentit comú dels dirigents i dels ciutadans superarà les deficiències actuals mitjançant solucions efectives per disminuir la violència i fomentar la pau.

  Mercè Ordériz

   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocabulari vocal neutra voluntariat