• La Mercè O. ens regala una introducció i una conclusió

  EXEMPLE D’INTRODUCCIÓ

  Amb massa freqüència ens arriben notícies d’accidents i violència als nostres carrers a causa del mal ús de les armes de foc. Davant d’aquests fets, tothom hem de treballar a fi de promoure solucions per eliminar, si més no, disminuir aquests successos que tanta inseguretat i por produeixen. A continuació us presento dues propostes de millora.

   

  EXEMPLE DE CONCLUSIÓ

  Per acabar, i tal com heu pogut comprovar en els anteriors paràgrafs, estic totalment en contra de les armes de foc si se’n fa un mal ús. Les armes de foc són molt perilloses si cauen en males mans. Això no obstant, estic convençuda que anem cap a una societat madura i responsable, en la qual el sentit comú dels dirigents i dels ciutadans superarà les deficiències actuals mitjançant solucions efectives per disminuir la violència i fomentar la pau.

  Mercè Ordériz

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat