• Una conclusió de la Marta sobre la mala educació

    En aquest cas, fixeu-vos en el to didàctic, explicatiu, d’aquesta conclusió. Ensenyar és la millor manera de solucionar els problemes, ens diu la Marta.

    En conclusió, educació és saber dir si us plau, donar el bon dia i la bona tarda, donar les gràcies i oferir disculpes si cal, respectar la gent gran, saludar amb un somriure i estimar les persones pel que són i no pel que tenen. És el millor dels ensenyaments que podem transmetre als nostres fills, sempre predicant amb l’exemple. Així doncs, hem de fer un pensament i no perdre els valors que ens diferencien dels animals.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat