• Última classe abans de l’examen final

  Avui ho enllestirem tot abans de l’examen i, sobretot, ens dedicarem a fer pràctiques de preparació de l’expressió oral.

  A més, aquesta és l’última publicació del blog, fins a la del proper dia 4 de juliol, en què publicaré les notes finals.

  Us vull dir que ha estat tot un plaer treballar durant tot aquest temps amb vosaltres perquè heu estat unes alumnes i uns alumnes molt predisposats, amb ganes de fer coses noves, i, sobretot, amb ganes d’aprendre. Jo estic satisfet de la feina feta i desitjo de tot cor que es vegi reflectida en el resultat de l’examen oficial, però també en els textos orals i escrits que pugueu fer a partir d’ara fora de l’àmbit de la classe.

  Que tingueu tothom un bon estiu, i espero retrobar-vos a l’acte de final de curs del dia 4 a l’Orfeó Reusenc.

 1. Marta

  19 juny 18
  16:18 #

  El plaer ha estat nostre i a més d’aprendre hem passat moments molt divertits, espero que ens vagi bé a tots.

  Moltes felicictats Xavier, ets molt bon professor.

 2. Blanca

  19 juny 18
  16:39 #

  Ja sé, Xavier, que has tingut molts moments en què has hagut d’armar-te de paciència, sobretot amb mi, però et vull felicitar per la tasca que has fet. Us desitjo molta sort a tots a l’examen final i BONES VACANCES!

 3. Eva Lucha Agudo

  19 juny 18
  17:11 #

  Xavi, vull agrair-te totes les eines que ens has ensenyat per escriure en aquest espai tan curt i intens de curs. Valoro molt el teu esforç, la teva dedicació i paciència que has tingut per ensenyar-nos moltes coses que com vas dir tu, “no es troben en els llibres”. Ha estat un plaer, Xavier, i també ho ha estat compartir-ho amb la resta de companys.

  Moltes gràcies!

  Bon estiu a tots!!

 4. Mercè

  27 juny 18
  11:04 #

  Xavier, ha estat un plaer durant aquests dos anys compartir les classes de 7 a 9 per aprendre a expressar-nos de forma correcta en la nostra llengua, si més no, ho hem intentat. Hi ha hagut dies de tot, emboirats, lluents, inspirats… De tot n’hem tret profit. Han estat unes classes, entretingudes, amenes, originals, on l’objectiu d’aprendre sempre ha estat present. He gaudit molt i crec sincerament que he après bastant.
  Moltes gràcies Xavier per la teva dedicació i a tots els companys per la seva afectivitat i simpatia.
  Bones vacances a tots.
  Mercè Ordériz

 5. Xavier Abelló Vilella

  27 juny 18
  12:50 #

  Gràcies, Mercè. Hem fet el que hem pogut, però sempre amb moltes ganes.

  Bones vacances per a tu també.

  Xavier

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat