• Benvingudes i benvinguts a l’intermedi 1

   

  benvingutsAvui comença el curs de llengua catalana de nivell intermedi 1 i m’avanço a donar-vos la benvinguda al curs, tot i que no coneixeu, encara, l’existència d’aquest blog, que ens servirà de gran ajuda durant tot el curs. En concret, ens servirà per saber què farem a classe, us hi penjaré activitats, hi publicareu textos orals i escrits i, també, l’utilitzarem com a fil conductor de totes les activitats que durem a terme a l’aula. És, per tant, molt convenient que cada dia hi accediu i llegiu les entrades que hi publicaré diàriament, encara que no hi hagi classe.

  També vull dir-vos que el curs que comença avui serà molt pràctic. Intentaré que a classe sempre estigueu redactant o parlant, per la qual cosa ja us avanço que treballareu força en grup. Ja us aniré explicant com, i segur que us hi acostumeu de seguida.

  Comencem, doncs. Aquesta tarda a la set ens coneixerem en persona i aquest blog començarà ja a agafar cos i sentit.

  Som-hi.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat