• Benvingudes i benvinguts a l’intermedi 1

   

  benvingutsAvui comença el curs de llengua catalana de nivell intermedi 1 i m’avanço a donar-vos la benvinguda al curs, tot i que no coneixeu, encara, l’existència d’aquest blog, que ens servirà de gran ajuda durant tot el curs. En concret, ens servirà per saber què farem a classe, us hi penjaré activitats, hi publicareu textos orals i escrits i, també, l’utilitzarem com a fil conductor de totes les activitats que durem a terme a l’aula. És, per tant, molt convenient que cada dia hi accediu i llegiu les entrades que hi publicaré diàriament, encara que no hi hagi classe.

  També vull dir-vos que el curs que comença avui serà molt pràctic. Intentaré que a classe sempre estigueu redactant o parlant, per la qual cosa ja us avanço que treballareu força en grup. Ja us aniré explicant com, i segur que us hi acostumeu de seguida.

  Comencem, doncs. Aquesta tarda a la set ens coneixerem en persona i aquest blog començarà ja a agafar cos i sentit.

  Som-hi.

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents accents diacrítics accentuació activitat activitats agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G la dièresi lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació preposicions presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes ser sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocal neutra voluntariat